About us

Het avontuur op de markt begon met het helpen en bezoeken van mijn moeder. Liesbeth is een gepassioneerde hoedenverkoopster en legde hierin al haar passie en vriendelijkheid in, samen met mijn vader Coen ( die er helaas niet meer is ) , heeft ze dit tot op de dag van vandaag met liefde en plezier gedaan.

Toen het tijdens de feestdagen of op een hete zomerse dag druk was , kwam ik graag meehelpen. Verkocht de hoeden en petten voor ze en naar afloop haalde ik de bus en gingen we samen naar huis om te eten en bij te kletsen.

Zo doende besloot ik in de zomer van 2006 te starten als ondernemer in hoeden en petten. Het is een fantastische branche , waar je te maken krijgt met allerlei bijzondere mensen aan de kraam, leuke verhalen met je collega’s deelt en elke dag anders is.

De handel halen in Duitsland Belgie en Italie zijn mooie reizen , naar prachtige fabrieken waar iedereen met passie voor z’n werk werkt. Zo ook bij bijvoorbeeld City sport , een oude fabriek waar ze alles nog zelf doen, het nostalgische met het moderne , en altijd kwaliteit. Fijne vertegenwoordigers zoals Rob en Frans m waar we vrienden mee zijn geworden. Heerlijk.

Dan met je nieuwe handel naar de markt waar klanten weer helemaal tevreden zijn om hun eigen collectie weer aan te kunnen vullen , tot mensen die het alleen voor de zon of kou nodig hebben.

De markten zijn geweldig , maar desondanks missen we Jullie daar toch. Vandaar dat ik en Maaike een nieuw avontuur gaan beginnen , en te starten op het web.

De markten zijn geweldig , maar desondanks missen we Jullie daar toch. Vandaar dat ik en Maaike een nieuw avontuur gaan beginnen , en te starten op het web.

Call us on